logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sanji czy Roronoa zoro?
Autor Wiadomość
Between 

Wysłany: 2010-02-28, 19:59   Sanji czy Roronoa zoro?

Kto jest waszym zdaniem interesujacy? moim zdaniem Sanji lecz oczekuje na wasze odpowiedzi.:]

Blake 

Wysłany: 2010-02-28, 21:02   

Moim zdaniem zoro ponieważ zbytnio nie widzę nic takiego interesującego w sanjim.

*Kakyuu 

Wysłany: 2010-03-05, 20:13   

A moim zdaniem jednozdaniowe posty są najmniej interesujące.

Nie bardzo wiem o co chodzi w tym temacie, czy Wy pytacie, który z panów jest bardziej seksowny..? Interesujący pod jakim względem?

Nie, no w sumie...ok, tpotraktuję ten temat jako pytanie o atrakcyjność.

Co do tematu- Zoro, motherfuckin' beast. Obydwaj są niesamowicie cool, git. etc, ale to Zoro ma w sobie to "coś" czyniącego go niesamowicie ultramegaseksownym. Pomimo podzielonych zdań uważam Zoro za silniejszego od pana S. Styl walki Sanjiego przypomina kapoeire i jest oczywiście tyleż zjawiskowy, co skuteczny, ale to przy santoryuu myślę sobie "aaarghmrrrrwrrrrrr". Tak własnie myślę, można mnie cytować. No i podejście do kobiet, życia etc- znów na podium ustawiamy Zoro. Jego lenistwo i genialna orientacja w terenie czynią go o wiele bardziej imho zabawnym od kumpla. Aczkolwiek stojący z tlącym się petem w ustach i zakrwawioną twarzą Sanji równiez jest interesującym widokiem :)

No i "Prince of Retardia". Jeden z lepszych tekstów w anime w ogóle.

Zoro >Sanji.

*Screw 

Wysłany: 2010-03-05, 21:13   

Jestem po 100 chapach OP (tja, nadal) ale raczej pogląd w TEJ sprawie mi się nie zmieni, toteż, no. Długo się w sumie wahałam, którego z nich wolę, no ale w końcu padło na Sanjego... Dlaczego? Cóż, w 95% jest moim typem, wysoki, chudy, blondyn; nawet jak faceci palą lubię ;p. No i by nam gotował, bo ja nie umiem. Ten wizerunek który wymieniła Kakuś jest fantastyczny, jak najbardziej jestem na tak:D. I zdecydowanie bardziej podoba mi się jego styl walki, te noooogiii, ta szyybkooość. Bardzo fajnie to w anime zrobili (bo sobie oglądałam kilka fragmentów). Aczkolwiek Prince of Retardia też mnie zabiło XD.

Sanji > Zoro. xD

Shinuta 

Wysłany: 2010-03-07, 19:41   

No to tak, dla mnie interesującym jest Zoro, być może dlatego że bardziej trawię postacie z jego charakterem, a wręcz nie cierpię takiego jaki ma Sanji (oczywiście przez 3/4 serii, bo podczas walki, albo w komicznych scenach jest fajny).. Do tego posiada miecze co wręcz uwielbiam, ale największą zaletą jest to jak jest kreowany i jaki ma styl, ot taki luzak co niczym się prawie nie przejmuje ;d.
Tak samo jest zresztą jeśli chodzi o jego siłę, bezkonkurencyjnie by pozamiatał Sanjiego w prawdziwej walce.

Puty
[Usunięty]

Wysłany: 2010-03-07, 21:39   

Ja preferuję Zoro za głos(Kamina z TTGL?) i za styl walki(miecz trzymany w ustach wygląda kozacko). Choć jestem dopiero po tym jak Sanji przyłączył się do naszej kompanii i może jeszcze kuchcik mnie czymś zaskoczy.

Grigorij 

Wysłany: 2010-03-07, 22:35   

Ja jestem gdzieś na setnym, ale raczej nie zmieni się już to, że głos oddaje Zoro. Choć mam powody, żeby tej postaci nie lubić (kto zna powód niech lepiej siedzi cicho : ), to postać ta dostaje u mnie około miliarda punktów za... seiyu. I choć w przeciwieństwie do Putego nigdy wcześniej go nie słyszałem, to nie sposób nie zaśmiać się, kiedy Zoro krzyczy na Luffy'ego (a powody ma i to często). No i faktycznie Santoryuu robi nieziemskie wrażenie (choć może nie tak wielkie jak Infinite One Sword Style od Mifune z SE).

Odpowiedz do tematu