logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Offtop
Autor Wiadomość
Hiroe 

Wysłany: 2010-03-07, 19:31   

A ja nie patrzę w lustro, bo nie lubię drastycznych widoków x]

*Screw 

Wysłany: 2010-03-07, 19:32   

Hiroe napisał/a:
A ja nie patrzę w lustro, bo nie lubię drastycznych widoków x]
Weeeeeeeeeeeeeeeeeź, ale bzdury opowiadasz ;D.

Kurogane 

Wysłany: 2010-03-09, 18:39   

Dzisiaj miałam wycieczkę ze szkoły pod tytułem "Olsztyn" Miała być "Alicja w krainie czarów" i planetarium (bo wycieczka ma być edukacyjna. Ale przecież była - Alfa to baardzo edukacyjne miejsce, w końcu trzeba umieć liczyć). Z planetarium zrobiliśmy sobie zdjęcie i pojechaliśmy do McDonalda;] Za to "Alicja w krainie czarów" była fajna. Kapelusznik był świetny. I Zelżunia. I oczywiście niebieski gościu z sziszą. Za to okularki 3d mnie wkurzały bo za duże i męczą oczy. Zresztą nieważne - imho film był dość ciekawy. A jak jakaś baba na dole sali zaczęła się śmiać to zaraz wszyscy inni zaczęli rżeć. Z powodu jej hmm... charakterystycznego śmiechu;]
Kupiłam sobie wsuwki do włosów. Wycieczka fajna była^^

Landryna 

Wysłany: 2010-03-09, 22:01   

Ja niedawno wróciłam z Brukseli ^^. Wycieczka z kółka turystycznego prowadzona przez naszego uroczego księdza wikarego Bombelka <--- To jego nazwisko :D. Ale wracając do wycieczki, najpierw zbiórka i zwiedzanie Wrocławia <było ciekawie ...>, później punkt kulminacyjny xD NA LOTNISKO! <przyznam się to był mój pierwszy lot samolotem i miałam niezłego pietra xP> Ale to nie koniec wrażeń ! Spotykam tam: sławnego boksera Diablo Włodarczyka, Krzysztofa Cugowskiego głównego wokalistę zespołu Budka Suflera i Jana Rożka <nie znam typa ale sławny> :D. Przyznam się mam autografy^^. Dobra wracamy do lotu samolotem ; P. Tego dnia wiało dość mocno więc pilot miał jakieś tam problemy, ale nie było tak źle ^^. Widoki były piękne <a szczególnie nocą :D> Gdy dojechaliśmy do bardzo miłego i porządnego hotelu poszliśmy spać :D . Następnego dnia zbłaźniliśmy się bo nie umieliśmy się połapać przy śniadaniu. Co jest co, jak zaparzyć herbatę ? Dobra daliśmy radę. Po śniadaniu pojechaliśmy do parlamentu <dojazd nie był wcale taki łatwy. Najpierw taksówkami na dworzec, następnie pociągiem, później metrem i autobusem.> Po parlamencie oprowadzał nas polski europoseł <jakaś kobieta...> (i byłam pod wrażeniem <Były polskie informatory> ^^) na początku przynudzała ale później poszliśmy do tej głównej sali obrad. Okazała się ogromnaaaaa!!! Dobra później zwiedzaliśmy zabytki ;x Katedra Noterdam z zewnątrz jest przepiękna, ale w środku nie była tak okazała <przynajmniej takie było moje odczucie>. Później poszliśmy do McDonalda na obiad <nie podobało mi się to, ale co począć...> Był problem z zamówieniem posiłku <urzędowy język francuski i flamancki <połączenie angielskiego i niemieckiego> ale poradziłam sobie z moją łamaną angielszczyzną xP. Później pamiątki xD. Dobra powrót znowu tymi samymi środkami transportu. Później do hotelu i spać ^^. Następnego dnia pojechaliśmy ok. 13 na lotnisko i odlot^^ Później z Wrocławia do domciu. Byłam w domu ok. 23:30 :P.

Nie chciało mi się tego sprawdzać więc za błędy Gomenasai. I dziękuje za przeczytanie całego posta xD ;D

Puty
[Usunięty]

Wysłany: 2010-03-15, 16:12   

Dobra promocja w Biedronce - za niecałe 4 zeta dostajemy 2 x 1,5 litra Pepsi. Normalnie tyle kosztuje jedna butelka. Pepsówa nie jest przeterminowana czy cuś, ważna jest do listopada.

*Spirit of Fire 
Administrator
Parasite Eve Fan

Wysłany: 2010-03-15, 16:40   

Ja ostatnio kupiłem 1kg pizzę z biedronki za 7 zł mimo niskiej ceny była całkiem smaczna i nie dałem rady zjeść jej za jednym razem, a więc da się nią najeść i to całkiem dobrze xD

LadyX 

Wysłany: 2010-03-15, 20:19   

Ja się nawet boję wchodzić do Biedronki xD

Z serii "pizza z zamrażalnika" jedną z najlepszych jest dla mnie Rigga (tak, to ta Rigga z reklamy z marynarzami ;p) - oczywiście wypadałoby dodać kilka własnych składników, ale ja tak osobiście robię z każdą tego typu pizzą. Rigga jest co prawda strasznie mała, nie wiem czy nie zmieściłaby się na małym talerzu, ale ma puszyste, grube ciasto i jest dobra. Nie polecam za to Ristorante - cienkie to to (dosłownie i w przenośni).
Ale i tak najlepsza pizza to ta z pizzerii Jedynki w moim mieście :D

Hiroe 

Wysłany: 2010-03-15, 20:49   

A propos coli to przypomniałomi się jak w barku przy pensjonacie, w którym mieszkałam podczas wyjazdu na narty, litrowa cola kosztowała chyba 15 zl. Dla mnie było to ogromnym szokiem.

*Spirit of Fire 
Administrator
Parasite Eve Fan

Wysłany: 2010-03-16, 01:34   

Ja raz na stacji benzynowej za małe Lay's zapłaciłem 3,50 ; / Dlatego kocham takie supermarkety, bo można się najeść za grosze, zwłaszcza ryż kosztuje 3zł a u mnie w sklepie 4,70 nawet ; / Chyba tylko mleko ma porównywalną cenę, a szkoda, bo wypijam co najmniej litr dziennie i jak było by tańsze, to kupował bym w biedronce xD Co do pizzo podobnych rzeczy polecam kupić, ser, chleb, ketchup i robić tosty xD Świetna sprawa, szybkie jedzenie i najeść się idzie ; D

Trochę z innej beczki - próbowaliście kiedyś robić pompki na pięściach zamiast na otwartej dłoni? xD Zrobiłem dziś 25 na kafelkach i myślałem, że ręce mi szlag trafi, ale ponoć można nieźle pięści wzmocnić xD (przynajmniej tak mówili w serialu The Unit xD)

Puty
[Usunięty]

Wysłany: 2010-03-16, 19:53   

A nie wiem stary, ja codziennie rano robię 10 "normalnych" pompek i po nich umieram.

Odpowiedz do tematu