logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ulubione openingi.
Autor Wiadomość
Kuchiki Rukia 

Wysłany: 2009-10-31, 11:46   Re: Ulubione openingi.

11 opening, ach... Bardzo fajny tylko to oznacza, że filery będą trwać jeszcze jakieś 25 odcinków... I tak jak w endingu jest dużo Rukii a to jest u mnie na plus :D

Thirteen 

Wysłany: 2009-10-31, 13:47   Re: Ulubione openingi.

nowy opening mi się nie podoba. muzyka jest... dziwna oO. może z czasem się przyzwczaję, tak jak do 10, ale aktualnie 'jestem na nie' xd.

Furihi 

Wysłany: 2009-11-12, 13:55   Re: Ulubione openingi.

A mi nowy opening spasował :D

*Spirit of Fire 
Administrator
Parasite Eve Fan

Wysłany: 2010-03-12, 12:54   

Dla mnie zawsze pierwszy opening będzie tym najlepszym - prezentował pierwszą klasę jeśli chodzi o efekty, muzykę i pomysł dodatkowo ten niesamowity klimat oraz drobne zmiany które następowały z każdym odcinkiem. Żaden przyszły opening nie dorasta nawet do pięt temu. Jednak jest jeszcze kilka zasługujących na miano przynajmniej "ciekawych". Saga Baunto posiadała opening Yui z piosenką Rolling Star, w tym podobały mi się efekty świetlne przy creditsach osób zaangażowanych w tworzenie anime. Sam montaż openingu też był niezły - różnił się od pozostałych i to znacznie dlatego zapadł mi w pamięć no i fakt, że dzięki temu zapoznałem się z twórczością Yui. Ostatnim opkiem jaki zrobił na mnie wrażenie to ten z piosenką High and Mighty Color. Cięższe brzmienie naprawdę pasowało do Bleach nawet growling którego fanem nie jestem sprawdzał się świetnie gdy pojawiały się Hollowy, jednak animacja opka troszkę kulała wg mnie. Można było to zrobić lepiej.

*Nisse 
Redaktor
God of the world

Wysłany: 2010-03-12, 13:13   

Cytat:
Dla mnie zawsze pierwszy opening będzie tym najlepszym - prezentował pierwszą klasę jeśli chodzi o efekty, muzykę i pomysł dodatkowo ten niesamowity klimat oraz drobne zmiany które następowały z każdym odcinkiem. Żaden przyszły opening nie dorasta nawet do pięt temu.

True nic wiedzej dodawan nie musze na temat 1 opa. Oprocz tego strasznie spodobal mi sie op 2 ktory wprowadzal zajebiscie w klimat sagi SS. Dynamiczny z piosenka Uverworld'a. Dobry tez byl opening 3 do sagi Baunto. Rytmiczny nie taki smetny, fajne brzmienie (to japonczycy? xD kulawy ten agielski) no i op 7. After Dark chyba zakańcza sage dobrych openingow blicza, reszta (moze jeszcze Yui i ten 11 sa ok) nie sa takie klimatyczne. After dark super wprowadzalo w age Arrancdaru, dynamiczny fajne efekty i najwazniejsze wpada w ucho nuta. Nie chce mi sie dalej xD

Odpowiedz do tematu