11 opening, ach... Bardzo fajny tylko to oznacza, że filery będą trwać jeszcze jakieś 25 odcinków... I tak jak w endingu jest dużo Rukii a to jest u mnie na plus :D
Dla mnie zawsze pierwszy opening będzie tym najlepszym - prezentował pierwszą klasę jeśli chodzi o efekty, muzykę i pomysł dodatkowo ten niesamowity klimat oraz drobne zmiany które następowały z każdym odcinkiem. Żaden przyszły opening nie dorasta nawet do pięt temu. Jednak jest jeszcze kilka zasługujących na miano przynajmniej "ciekawych". Saga Baunto posiadała opening Yui z piosenką Rolling Star, w tym podobały mi się efekty świetlne przy creditsach osób zaangażowanych w tworzenie anime. Sam montaż openingu też był niezły - różnił się od pozostałych i to znacznie dlatego zapadł mi w pamięć no i fakt, że dzięki temu zapoznałem się z twórczością Yui. Ostatnim opkiem jaki zrobił na mnie wrażenie to ten z piosenką High and Mighty Color. Cięższe brzmienie naprawdę pasowało do Bleach nawet growling którego fanem nie jestem sprawdzał się świetnie gdy pojawiały się Hollowy, jednak animacja opka troszkę kulała wg mnie. Można było to zrobić lepiej.
_________________________________________________ I heard
A nostalgic song
somewhere far away...
Dla mnie zawsze pierwszy opening będzie tym najlepszym - prezentował pierwszą klasę jeśli chodzi o efekty, muzykę i pomysł dodatkowo ten niesamowity klimat oraz drobne zmiany które następowały z każdym odcinkiem. Żaden przyszły opening nie dorasta nawet do pięt temu.
True nic wiedzej dodawan nie musze na temat 1 opa. Oprocz tego strasznie spodobal mi sie op 2 ktory wprowadzal zajebiscie w klimat sagi SS. Dynamiczny z piosenka Uverworld'a. Dobry tez byl opening 3 do sagi Baunto. Rytmiczny nie taki smetny, fajne brzmienie (to japonczycy? xD kulawy ten agielski) no i op 7. After Dark chyba zakańcza sage dobrych openingow blicza, reszta (moze jeszcze Yui i ten 11 sa ok) nie sa takie klimatyczne. After dark super wprowadzalo w age Arrancdaru, dynamiczny fajne efekty i najwazniejsze wpada w ucho nuta. Nie chce mi sie dalej xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum