logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasza ulubiona postać
Autor Wiadomość
*Nisse 
Redaktor
God of the world

Wysłany: 2010-03-12, 13:36   

Hitsugaya Toushiro - dlaczego? otoz postac jest wysmiewana przez wielu fanow blicza, maja zdanie takie ze bachor nie powinien piastowac urzedu kapitana. No i tu sie moge sprzecac. Jedyne "dziecko"- ktore i tak pewnie jest starsze niz Ichigo itp - ktoremu udalo sie uzyskac Ban Kai. Nie ma mlodszego kapitana w historii a jego zanpakutou jest najsilniejszym typu lodowego. Mimo ze bankaj jest czasowy to potrafi dokopac. Mimo watpienia w te postac, Hitsugaya ukazuje ze jest godny zajmowania tak wyskoiego stanowiska, odpowiedzialny, waleczny odwazny i najwazniejsze to troszczy sie o swoich i poddanych i przyjaciol. Nic wiecej dodac nie trzeba skoro takie dziekco ma powera to co bedzie za kilka lat?

kellanved 

Wysłany: 2010-04-18, 10:22   

A ja odzyskuję wiarę w Icziga, kiedyś ten chłopak imponował mi swoimi wejściami, twardym podejściem, niesamowitym zacięciem do walki, no i za pierwszym razem jego wyzwolony bankai wywołał u mnie szacun. Potem iczig się staczał i stał się ciotą polegającą tylko na masce vaizarda. Teraz Iczig znowu doszył sobie jajka między nogi!

Tak czy owak najbardziej lubię Kyouraku na spółkę z Starrkiem, no ale Iczig jest wysoko na liście "lubię tą postać".

Matheo 

Wysłany: 2010-05-31, 11:34   

Osobiście z Bleacha najbardziej lubię kreacje dwóch kapitanów.

Po pierwsze Ukitake Taichou. Od pierwszego pojawienia tej postaci strasznie go polubiłem. Dobry, serdeczny i przede wszystkim dbający o przyjaciół i podopiecznych. To wszystko wpływa na obraz takiego dobrego wujka, który nie ważne czy się wali czy pali zawsze Ci pomoże. Ponadto sceny z udziałem tej postaci mi osobiście leżą, Jak wtargniecie na most, rozwalenie Zana o mocy tysiąca zanów, i wreszcie gadka z Dziadkiem pod koniec sagi ss.

Po drugie Kyouraku Taichou. Leniwiec pijak erotoman, a przy tym oddany dowódca i przyjaciel. Tak jak w przypadku Joushiro tak Shunsui ma w sobie wiele takich przyjacielskich cech, które bardzo lubię. No i obaj panowie mają dwa zany taki mój mały fetysz z blicza.

To na tyle w tej kwesti xD

On będzie rządzić [...] Batem i pałą

Odpowiedz do tematu