logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Narut vs. Bleach - cotygodniowe starcie mang.
Autor Wiadomość
Grigorij 

Wysłany: 2010-02-27, 15:02   

Naruto > Bleach

Bo choć to jest chyba pierwszy raz, kiedy w zwykle napakowanym po brzegi chapterze Naruto teraz dzieje się mniej niż w Bleachu, to do cholery jak można tak skopać wejście Yamamoto i wygląd Wondera.

Zeromus 

Wysłany: 2010-03-04, 18:44   

Naruto>Bleach

Żadna z mang nie była w tym tygodniu wybitna ale bleach zaoferował tylko kolejną jedno stronną walkę z arrankerem,przez ostatnie lata było ich wiele i nudzi mnie już to.

Menos 

Wysłany: 2010-03-04, 19:08   

Bleach > Naruto
W przeciwieństwie do Zeromusa uważam, że z arankarami odbyło się tylko parę walk ( więcej było lamienia ) a ta jest jedną z ciekawszych i powiem, że mnie zaskoczyła. Naruto taki bardzo w swoim stylu, więc wybielacz wygrywa nieznacznie.

*Kakyuu 

Wysłany: 2010-03-05, 07:20   

Naruto = Bleach. Obydwa poprawne, przewidywalne i niewiele wyjaśniające. Ale tragedii się nie obserwuje.

Puty
[Usunięty]

Wysłany: 2010-03-07, 00:52   

Dałbym plusik dla Bleach gdybym był pewny, że rozwałka dziada nie pójdzie na marne. Niestety, jest raczej pewnym, że to nie jemu pisane jest rozwalenie Aizena, a co za tym idzie, dostanie boksa od Aizena. Narut żalowy, przeciąganie, przeciąganie, aż przyjdzie Madara i ucieknie z Sasukiem.

kellanved 

Wysłany: 2010-03-09, 01:45   

Bleach lepszy. Stanowczo lepszy.

Nie chodzi o to, że Bleach był wybitny, tylko dziad Yamamoto nawalająci piąchami fajnie wypadł, ale w Narucie zawalił się klimat wcześniejszego chaptera przeciągnięciem na kolejny tego z tyłka wyciągniętego "final answer", ueeeh.

Menos 

Wysłany: 2010-03-11, 15:54   

Bleach > Naturo
Jeden mi się bardzo podobał, drugi był przez jedną część przewidywalny, a przez drugą, która mówiła o przewidywaniu jakoś do mnie nie trafiał.

kellanved 

Wysłany: 2010-03-13, 10:42   

Bleach znów lepszy, ten "answer" naruciaka był do bani i tragedia. Ja rozumiem, że uratować wszystkich trzeba, ale ... kurcze, jakoś to debilnie wyszło.

Puty
[Usunięty]

Wysłany: 2010-03-13, 20:36   

Dziad jak zwykle zajebisty. Akurat ostatnia strona najmniej mnie ucieszyła z całego zestawu. Naruto stał się emo. Niech ktoś tylko znowu powie, że wydoroślał...
Bleach>Narut.

Grigorij 

Wysłany: 2010-03-18, 13:53   

Naruto > Bleach

Naruto całkiem niezły, Bleach w sumie też, ale mniej całkiem niezły od Naruto. Poza tym w Naruciaku działo się jednak trochę więcej.

A żeby nie było, to poprzednie dwa tygodnie wygrywał zdecydowanie Bleach.

Odpowiedz do tematu