Bo choć to jest chyba pierwszy raz, kiedy w zwykle napakowanym po brzegi chapterze Naruto teraz dzieje się mniej niż w Bleachu, to do cholery jak można tak skopać wejście Yamamoto i wygląd Wondera.
_________________________________________________ "Bóg stworzył świat, a budowlańcy go zbudowali"
Żadna z mang nie była w tym tygodniu wybitna ale bleach zaoferował tylko kolejną jedno stronną walkę z arrankerem,przez ostatnie lata było ich wiele i nudzi mnie już to.
Bleach > Naruto
W przeciwieństwie do Zeromusa uważam, że z arankarami odbyło się tylko parę walk ( więcej było lamienia ) a ta jest jedną z ciekawszych i powiem, że mnie zaskoczyła. Naruto taki bardzo w swoim stylu, więc wybielacz wygrywa nieznacznie.
Naruto = Bleach. Obydwa poprawne, przewidywalne i niewiele wyjaśniające. Ale tragedii się nie obserwuje.
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-07, 00:52
Dałbym plusik dla Bleach gdybym był pewny, że rozwałka dziada nie pójdzie na marne. Niestety, jest raczej pewnym, że to nie jemu pisane jest rozwalenie Aizena, a co za tym idzie, dostanie boksa od Aizena. Narut żalowy, przeciąganie, przeciąganie, aż przyjdzie Madara i ucieknie z Sasukiem.
Nie chodzi o to, że Bleach był wybitny, tylko dziad Yamamoto nawalająci piąchami fajnie wypadł, ale w Narucie zawalił się klimat wcześniejszego chaptera przeciągnięciem na kolejny tego z tyłka wyciągniętego "final answer", ueeeh.
Bleach > Naturo
Jeden mi się bardzo podobał, drugi był przez jedną część przewidywalny, a przez drugą, która mówiła o przewidywaniu jakoś do mnie nie trafiał.
Bleach znów lepszy, ten "answer" naruciaka był do bani i tragedia. Ja rozumiem, że uratować wszystkich trzeba, ale ... kurcze, jakoś to debilnie wyszło.
_________________________________________________ Wrzucać zdjęcia do temaciku hobbystycznych zdjęć!
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-13, 20:36
Dziad jak zwykle zajebisty. Akurat ostatnia strona najmniej mnie ucieszyła z całego zestawu. Naruto stał się emo. Niech ktoś tylko znowu powie, że wydoroślał...
Bleach>Narut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum