logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Forum
Autor Wiadomość
*Kakyuu 

Wysłany: 2010-03-30, 17:33   

Całe podforum? I co, zapełnimy je takimi tematami jak kolarstwo, kajakarstwo etc : )? Są tematy typu piłka nożna etc., proszę kłócić się tam : )

Matheo 

Wysłany: 2010-03-30, 20:53   

Kobiety..... xD o samej piłce nożnej (maj preszies xD) można wprowadzić na tą chwilę 10-15 tematów. Nawet bym to zrobił tylko czy oprócz ludzi o których wspomniałem podejmie ktoś dysputę?

On będzie rządzić [...] Batem i pałą

*Kakyuu 

Wysłany: 2010-03-30, 22:07   

Wiesz, ja też mogę rozmawiać o socjologii, filozofii (bleeee :P), kosmetykach i na miliony innych tematów, ale od tego wybieram forum inne niż o mandze i anime. : ) A niestety, mój drogi Matheo to, że Ciebie coś interesuje, nie oznacza, że zrobimy forum manga i piłka nożna. Wpisz w google "forum piłka nożna" i tam się udzielajcie na te tematy. A tu piszemy na tematy wiadome. : ]Przepraszam za łopatologię, ale Twoja prośba wydaje mi się dość dziwna : )

*Nisse 
Redaktor
God of the world

Wysłany: 2010-03-30, 22:31   

to po co jest podforum o muzyce, filmach czy grach? jakby ktos chcial o tym pogadac to by gadal na innym forum. Jakie ograniczone myslenie. nie ma o sporcie a mogloby byc, przeciez to nie kosztuje ale skoro nie, to moze jeszcze wywalic muzyke? japonie itp? jest wiele for z takim czyms..
Ostatnio zmieniony przez Nisse 2010-03-30, 22:31, w całości zmieniany 1 raz  

*Arashi 
Neko-chan

Wysłany: 2010-03-30, 22:42   

Nie widzę problemu w utworzeniu tematów na temat sportu. Jeśli macie taką potrzebę, to jasne, czemu nie. Jeśli będziecie się tam wypowiadać, to wprost cudownie. Myślę jednak, że zrobienie osobnego podforum to trochę zbytnie rozpędzanie się... Miałabym obawy, że tak szybko jak się pojawił, podobnie zostanie zapomniany i mało osób będzie się tam wypowiadać.

Nisse - filmy, muzyka, gry w jakiś sposób mogą łączyć się z głównym tematem naszego forum. Ale sport już chyba mniej.

*Kakyuu 

Wysłany: 2010-03-30, 22:44   

Nisse napisał/a:
. Jakie ograniczone myslenie.

To, że nie rozumiesz przekazu mojego posta nie znaczy, że możesz mnie obrażać. Po raz kolejny. Przywołuję Cię do porządku, następnym razem wyciągnę konsekwencje.

Tłumaczę jeszcze raz- tematy sportowe mogą istnieć, bo czemu by nie? Natomiast żeby powstał dział sportowy tych tematów musi być dużo, a co za tym idzie userów, których interesuje ta tematyka- chyba oczywiste jest, że nie zrobimy poddziału dla dialogu dwóch czy rozmowy trzech osób osób ;) Nie chcę podforum, które będzie świeciło pustkami. Dlatego proponuję inaczej- jeżeli będziecie chcieli , to zakłądajcie tematy. Jeżeli będzie ich w miarę dużo ( oczywiście będą one sensowne, moi drodzy i bez spamu) da się połączyć je w dział podlegający pod hydepark. Czy taka propozycja jest ok, drogi Matheo : )? Czy ktoś ma inne ;)?

*Nisse 
Redaktor
God of the world

Wysłany: 2010-03-30, 22:45   

Forum to cos publicznego.. a zrobienie jednego dzialu w HYDE PARK nie zrobi roznicy a na forum bedzie wiecej postow. Eh to po co sa inne podfora? to jest tematyka M&A i sport tez moze sie laczyc z glownym tematem. Anime o sporcie tez jest (:
i słowo podforum nie oznacza nowy dział.. tylko rowniez poddział np w hydepark..
Ostatnio zmieniony przez Nisse 2010-03-30, 22:57, w całości zmieniany 3 razy  

*Spirit of Fire 
Administrator
Parasite Eve Fan

Wysłany: 2010-03-30, 22:59   

Fora o których wspomniałeś są utworzone ponieważ mają mnóstwo tematów. I dopóki nie będzie wystarczającej liczby postów do tematów i w miarę jakiejś aktywności w nich, to forum sport nie powstanie z jakiej racji? A no z takiej, że jak każdy nowy user rzuci propozycję "Komiks", "Polityka", "Filozofia" itd, to mamy mu specjalnie robić podforum? Nie. Będą tematy, będzie podforum. i huj xD

Nisse napisał/a:
konsekwencje? hm... nie uważam cie za mojego władce i pana (: podlegam Spiritowi nie Tobie a grozby tutaj sie nie przydaja (:

Jako user jej podlegasz, więc jak poczęstuje Cię ostem to ma do tego pełne prawo, wiem, że jesteś zajebistym redem, ale trochę szacunku dla administracji geez. Czego Was zawsze uczę? MIŁOŚĆ I POKÓJ! xD

*Arashi 
Neko-chan

Wysłany: 2010-03-30, 23:00   

Wiesz Nissku, ale są też anime o wojnie, terroryzmie, szkole, komputerach etc... - i jakoś nie szukamy dla tych tematów specjalnego miejsca. Kakyuu powiedziała wyraźnie - jeśli pojawi się duża ilość tematów o sporcie i - CO NAJWAŻNIEJSZE - będą one funkcjonować jako tako i mieć branie, to wtedy możemy pomyśleć o podforum dla samego sportu. Po co dalej ciągnąć temat?

Co do drugiej części Twojego postu, to chyba jest to nie na miejscu... Kakyuu jako administratorka zdecydowanie ma prawo do wyciągnięcia konsekwencji. I radziłabym trochę zmienić ton ;o.

Grochu

Wysłany: 2010-05-31, 12:14   

Sorry, Math - nie popieram. Kakyuu, ma tu rację, póki co jest za mała "publika". Za to możemy sobie w HP zrobić kilka tematów i zobaczyć, czy "publika" się zwiększy, oraz jak zareaguje na to administracja.

pzdr.

Ee, fajnie, ale po co odkopywać dyskusję sprzed kilku miesięcy? ;]
Ostatnio zmieniony przez LadyX 2010-06-01, 20:25, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu