Wysłany: 2010-01-12, 14:16 Re: Fairy Tail- nowe chaptery.
166
Nie będę robił streszczenia chapa, bo każdy kto czytał, wie co się działo. Jedna refleksja: Gildarts do złudzenia przypomina mi Shanksa z OP, ewentualnie Rayleigha.
Wysłany: 2010-01-19, 20:50 Re: Fairy Tail- nowe chaptery.
167
Po tym, jakie zamieszanie wokół posiadania kota robi Gizelle, a także po tym, co powiedziała Charlie, dochodzę do wniosku, że one albo są smokami, albo mają jakiś ścisły związek z nimi. No a tak w ogóle szykuje się kolejna katastrofa, której zapobiec będzie mógł tylko Natsu.
Arc rozkręca się i zapowiada naprawdę obiecująco. Przynajmniej według mnie. Fairy Tail jako Dark Guild, mniaaam. No i Erza ;3 Aż mi się nie chce nic więcej pisać.
Wysłany: 2010-02-02, 18:42 Re: Fairy Tail- nowe chaptery.
170.
Ten rozdział był ZAJEBISTY! Już dawno w FT nie było czegoś takiego. Odwrócony Świat, Lisanna żyje, Fairy Tail jako Mroczna Gildia i Erza jako ich przeciwnik !!!
A imię tego gogusia - Sugarboy - po prostu idealnie pasuje ;x
Przeczytałam dzisiaj około 40 chapterów Fairy Tail i oh em gee jakie to pokręcone xD
odwrócony świat o.o Motyw świetny, ciekawi mnie teraz jak to rozwiążą ~ Kotyyy....królowa.....bóg.... O.O
Hah przypomniałam sobie czemu lubię FT ^^
_________________________________________________ "It's kind of fun to do the impossible."
-Walt Disney
Nowe chapy nie sa takie złe. Fairy Tail zawsze mi się wydawał dziwnym tytułem i jakoś rozszerzenie losów Happyego było fajnym pomysłem. Cała akcja w Edolas czy jak to tam wypada dobrze tylko troche za mało pojedynków. Fajne zostało przedstawienie rodziców naszego Neko :D Ogólnie chapy na plus, zobaczymy jak to się rozwinie i co dalej
Niedawno przeczytałem hurtem wszystkie chaptery fairy taila i jestem pod wrażeniem, tylko że jakoś wizyta w tym świecie bez magii, za to z bandą kotów jakoś tak spowolniło tą mangę, nie wiem, po prostu wolał bym, żeby już wrócili do swojego świata i dalej fabuła z tym starożytnym magiem poszła dalej. No ale motyw z Gazillem, który chce swojego kota jest zajebisty ^^
[ Dodano: 2010-07-26, 00:44 ]
Chapter 193:
Nawalanka Erza vs Erza się zakończyła wielkim upadkiem obu, a jednak obie wzniosły sie ponad same siebie. Wspaniałą walka, pięknie rysowana, dynamiczna, superowa! No i fajnie się patrzyło na fajta boobs in boobs ;P
[ Dodano: 2010-08-02, 09:45 ]
194:
Połączone zionięcia naszych smoczych slajerów wypadło bardzo ładnie, tylko że metalowy smokozaur umie wysoko skakać :D
Uch, nie wiem czemu, ale ta walka z złomowym smokiem trochę mnie odstraszała od początku i ciesze się, że już się skończyła, inna sprawa, że ciekawa była sama współpraca dragon slayerów, pokazująca, że w Fairy Tail wszyscy są Nakama :)
_________________________________________________ Wrzucać zdjęcia do temaciku hobbystycznych zdjęć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum