logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ulubiony Smoczy Zabójca
Autor Wiadomość
Vasto 

Wysłany: 2009-08-16, 17:17   Re: Ulubiony Smoczy Zabójca

Nie uwazam, ze Luxus powinien byc uwzgledniony w tej ankiecie. Fakt, moc ma ciekawa, ale to tania podrobka. Istnieje wielkie prawdopodobienstwo, ze oryginalny elektryczny smok bylby o wiele potezniejszy. W kocnu podrobka zawsze pozostaje podrobka. Nawet jesli bylby oryginalem, nie zaglosowalbym na niego. Nie lubie goscia, ma niefajny charakter. Zaglosuje zatem na Natsu. On ma w sobie cos, co sprawia, ze nie da sie go nie lubic. Jesli chodzi o Wendy, nie bede tego komentowal. Nie podoba mi sie ten pomysl. Z kolei Gazzile jest naprawde oryginalny, jak juz to Linek uwzglednil. Zelazny ogien, lol. Ogien jednak jest dla mnie bardziej atrakcyjny.

Dairo 

Wysłany: 2009-10-17, 02:02   Re: Ulubiony Smoczy Zabójca

Ja wybrałam Natsu(jak większosć)
Dynamiczna postać. Rwie się do walki jak mój kolega z klasy do odpowiedzi czyli błyskawicznie
Czasem można się uśmiać z niego. Jest silny gdyby był starszy to byłby może silniejszy nawet od Makarova(chociaż w to wątpie)

Grub3k 

Wysłany: 2009-11-25, 16:14   Re: Ulubiony Smoczy Zabójca

Miałem spory dylemat czy wybrać Natsu,Gazilliego lub Luxusa.Ostatecznie postawiłem na Natsu,ponieważ jego magia jest dal mnie fajniejsza niż magia dwóch pozostałych zabójców.Z charakteru bardziej wolę Luxusa,ale przy wyborze kierowałem się magią jaką używają ci trzej.

kellanved 

Wysłany: 2010-07-24, 12:17   

Gazille, kurcze, ma charakter wredny, ale "to nasz szaleniec" jak to się mówi, jakoś ta jego wredność mi się podoba, facet jest uparty i oschły, ale odkąd pracuje dla fairytaila jest bardzo pomocny dla gildii i choć się nie przyzna, że teraz jest po "ich stronie", to walczy za gildię całym sercem. Poza tym jego design jest zajebisty z tym spojrzeniem mordercy, śrubkami w ciele i image totalnego buntownika. Mnie jednak najbardziej się podoba jego mania posiadania kota :D

Odpowiedz do tematu