Wysłany: 2009-08-30, 22:54 Identyfikujemy się z bohaterami
Czyli stary dobry topik pt.: 'jednowypowiedzeniowiec' ;p
A więc który, bądź którzy bohaterowie wykazują cechy charakteru zbliżone do waszych.
Jeśli o mnie idzie, to zdecydowanie Grey - opanowany, ekshibicjonista, sztukmistrz - esteta, goła klata w zimie ;D (doświadczałem kilka razy) no i czasem wychodzi mu dobry tekst ;]
Wysłany: 2009-10-17, 02:19 Re: Identyfikujemy się z bohaterami
Ja do Natsu-ponieważ zawsze rwę się pierwsza jeżeli chodzi o jakąś bójkę i łatwo nie ustępuję.
Do tego mogłabym dać Gazille-jestem spokojna, ale jeżeli przyjdze co do czego to jak przywale to strach się bać. xd
Wysłany: 2009-10-23, 16:15 Re: Identyfikujemy się z bohaterami
Hmmm,chyba Loki.Lubię zarywać do panienek,i jestem wyluzowany.Mam podobny styl jeśli chodzi o ciuchy,no i mam taki sam kolor włosów.Mógłbym dać jeszcze Natsu,bo jestem narwany.
Wysłany: 2009-11-13, 16:02 Re: Identyfikujemy się z bohaterami
emm... Erza? bo w sumie mamy taki sam kolor włosów, no i większość boi się powiedzieć o mnie złe słowo, bo wiedzą jakie będą tego konsekwencje (w pierwszej gim. biłam wszystkich za wszystko, teraz staram się to ograniczać... ;d) czyli charaktery z Erzą też mamy podobne... xD.
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-13, 16:09 Re: Identyfikujemy się z bohaterami
Natsu - on ma chorobę lokomocyjną, moja dolegliwość jest podobna, ale związana ze samochodami.
Umm, Mistgun ~~ "człowiek znikąd", cichy, nie mieszający się w "wielkie sprawy", z ukrytymi talentami na wysokim poziomie, opanowany i spokojny, kontrolujący sytuację.
Jednak był bym z dolewką Gazilla, bo lubię komuś chamsko dowalić i nieraz mam wredne teksty, ale jak przychodzi co do czego, to walczę z całych sił w sprawie, która jest dla mnie ważna, no i też chcę swojego kota!
_________________________________________________ Wrzucać zdjęcia do temaciku hobbystycznych zdjęć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum