logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Identyfikujemy się z bohaterami
Autor Wiadomość
Gin Ichimaru 

Wysłany: 2009-08-30, 22:54   Identyfikujemy się z bohaterami

Czyli stary dobry topik pt.: 'jednowypowiedzeniowiec' ;p

A więc który, bądź którzy bohaterowie wykazują cechy charakteru zbliżone do waszych.

Jeśli o mnie idzie, to zdecydowanie Grey - opanowany, ekshibicjonista, sztukmistrz - esteta, goła klata w zimie ;D (doświadczałem kilka razy) no i czasem wychodzi mu dobry tekst ;]

Dairo 

Wysłany: 2009-10-17, 02:19   Re: Identyfikujemy się z bohaterami

Ja do Natsu-ponieważ zawsze rwę się pierwsza jeżeli chodzi o jakąś bójkę i łatwo nie ustępuję.
Do tego mogłabym dać Gazille-jestem spokojna, ale jeżeli przyjdze co do czego to jak przywale to strach się bać. xd

Grub3k 

Wysłany: 2009-10-23, 16:15   Re: Identyfikujemy się z bohaterami

Hmmm,chyba Loki.Lubię zarywać do panienek,i jestem wyluzowany.Mam podobny styl jeśli chodzi o ciuchy,no i mam taki sam kolor włosów.Mógłbym dać jeszcze Natsu,bo jestem narwany.

Thirteen 

Wysłany: 2009-11-13, 16:02   Re: Identyfikujemy się z bohaterami

emm... Erza? bo w sumie mamy taki sam kolor włosów, no i większość boi się powiedzieć o mnie złe słowo, bo wiedzą jakie będą tego konsekwencje (w pierwszej gim. biłam wszystkich za wszystko, teraz staram się to ograniczać... ;d) czyli charaktery z Erzą też mamy podobne... xD.

Puty
[Usunięty]

Wysłany: 2009-11-13, 16:09   Re: Identyfikujemy się z bohaterami

Natsu - on ma chorobę lokomocyjną, moja dolegliwość jest podobna, ale związana ze samochodami.

kellanved 

Wysłany: 2010-07-24, 12:32   

Umm, Mistgun ~~ "człowiek znikąd", cichy, nie mieszający się w "wielkie sprawy", z ukrytymi talentami na wysokim poziomie, opanowany i spokojny, kontrolujący sytuację.
Jednak był bym z dolewką Gazilla, bo lubię komuś chamsko dowalić i nieraz mam wredne teksty, ale jak przychodzi co do czego, to walczę z całych sił w sprawie, która jest dla mnie ważna, no i też chcę swojego kota!

Odpowiedz do tematu