Erza, jak dla mnie uroda i charakter perfect (może tylko trochę mnie z tym Geraredem wkurza). Nie ma konkurencji w śród pań w tej mandze (nawet została miss gildi ;p) może Lucy ja gdzieś tam jakoś tam goni ale to daleko daleko. Kilka stoi w których była pokazywana to łohohohoł ;].
Tu się nie zgodzę, dla mnie Erza jest lubiana głównie dlatego, że jest często spotykana (w większej połowie chapów) lecz porównując zdolności i wygląd innych pań według mnie króluje Mirajane ^^ Ona jest taka słodka i niewinna :viva:
Jezeli chodzi o wyglad to chyba Kana Alberona, powalil mnie panel podczas wyborow miss gdy byla w bikini. Jezeli zas chodzi o calokszalt to zdecydowanie Lluvia. Poza tym ze jest bardzo ladna to ma swietny charakter xd jest po prostu kawai xd
Też wziąłem Erzę - bowiem nie jest typową słodką panienką z wielkimi cyckami. Imponuje odwagą no i strojami oczywiście. A króliczek całkiem wymiata i strój kelnerki ;d
Onihime
Wysłany: 2009-08-07, 11:07 Re: Miss Fairy Tail
Tez zagłosowałam na Erzę (nie jestem oryginalna ><"). No jakby nie patrzec jest ładna, może nawet bardzo, i nie jest jakąś słodką barbie jak już wcześniej napisali, a te jej zbroje są świetne <3
Bede oryginalny i zaglosuje na Lucy. Ona jest przeslodka. Powalaja mnie wszystkie stroje, ktore wklada na nia autor. Widac, ze lubi ta bohaterke, bo pod tym wzgledem najbardziej ja rozpieszcza. Charakter momentami irytujacy, ale to sa wybory miss, wiec chodzi o wyglad :P
Ja na razie jestem gdzieś w 1/3 mangi i moje zdanie może się później zmienić, ale w tym momencie na miss FT wybieram Levi, bo uwielbiam tę jej fryzurę ^^ .
A mnie jakoś do gustu przypadła Evergreen. Mirajane w ogóle nie jest atrakcyjna w tej swojej "sweet" wersji (jako Demon wyglądała zajebiście... ale to trwało w miarę krótko). Erza jest ładna, ale bez przesady, znacznie bardziej cenię jej siłę, chociaż strój króliczka był powalający. A Evergreen ma w sobie to coś i tyle.
Lluvia, jest słodka, kochaniutka po prostu, ładna i ubiera się ciekawie. Co ciekawe w prawie każdej mandze autor wrzuca jakąś "suczę" co człowieka krew zalewa, jak ją ogląda a w fairytail takiej niema, co więcej, właściwie wszystkie bohaterki są fajne.
_________________________________________________ Wrzucać zdjęcia do temaciku hobbystycznych zdjęć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum