To jest jakiś koszmarek, od momentu władowania się w Karakurę, ta manga stała się koszmarnie nuuuudna. A uczciwie powiem, że miałem nadzieję, iż ten wybuch zabije Aizena~~~ był by spokój z tym kogucikiem.
_________________________________________________ Wrzucać zdjęcia do temaciku hobbystycznych zdjęć!
Po przeczytaniu tego chaptera skasowałem swój folder z bleachem.412 rozdziałów+rozdziały specjalne+kilkanaście Doujinshi poszło bez żalu do kosza.Gdy pomyślę ze przed przeniesieniem się akcji do Karakury ta manga była w pierwszej 5 moich faworytów a Ichigo był w rankingu moich 10 ulubionych postaci z mang/anime...Więcej, pamiętam jak mówiłem ze Espada to najciekawsza organizacja czarnych charekterów w historii mang(dziś mam ich za strasznie przereklamowaną, żałosną bandę pionków Aizena).Patrząc obiektywnie, z perspektywy czasu, byłem wtedy strasznym fanboyem.
Ostatnio zmieniony przez Zeromus 2010-07-25, 00:35, w całości zmieniany 1 raz
Hm nie wiem czemu Kubo powraca do momentów humorystycznych w takim momencie. Anihilacja jego kumpli ok ale kurde teraz z dupy robić z nich głównych bohaterów to lekka przesada. Chapter nudny, jak kilka ostatnich zresztą. Manga dawno zeszła na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum