logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
413
Autor Wiadomość
kellanved 

Wysłany: 2010-07-24, 11:57   413

To jest jakiś koszmarek, od momentu władowania się w Karakurę, ta manga stała się koszmarnie nuuuudna. A uczciwie powiem, że miałem nadzieję, iż ten wybuch zabije Aizena~~~ był by spokój z tym kogucikiem.

Zeromus 

Wysłany: 2010-07-25, 00:16   

Po przeczytaniu tego chaptera skasowałem swój folder z bleachem.412 rozdziałów+rozdziały specjalne+kilkanaście Doujinshi poszło bez żalu do kosza.Gdy pomyślę ze przed przeniesieniem się akcji do Karakury ta manga była w pierwszej 5 moich faworytów a Ichigo był w rankingu moich 10 ulubionych postaci z mang/anime...Więcej, pamiętam jak mówiłem ze Espada to najciekawsza organizacja czarnych charekterów w historii mang(dziś mam ich za strasznie przereklamowaną, żałosną bandę pionków Aizena).Patrząc obiektywnie, z perspektywy czasu, byłem wtedy strasznym fanboyem.
Ostatnio zmieniony przez Zeromus 2010-07-25, 00:35, w całości zmieniany 1 raz  

*Nisse 
Redaktor
God of the world

Wysłany: 2010-07-25, 16:31   

Hm nie wiem czemu Kubo powraca do momentów humorystycznych w takim momencie. Anihilacja jego kumpli ok ale kurde teraz z dupy robić z nich głównych bohaterów to lekka przesada. Chapter nudny, jak kilka ostatnich zresztą. Manga dawno zeszła na psy

Odpowiedz do tematu