Szkoda, że czwarty z madara się nie tłukli dalej, no ale teleportatorem madara jednak był słabszym, może z powodu wieku. Kyuubi jakoś tak słabo wypada nie wiem czemu, na początku był takim potworem a ostatnimi chapterami jest po prostu liskiem do bicia.
W każdym razie podobał mi sie ten obrazek rodziny w komplecie: naruto z rodzicami.
Ja już bym chciał, żeby ta historia z przeszłości się skończyła i żeby wrócić na wyspę, bo tam gdzieś Kisame siedzi i na pewno zaatakuje :)
_________________________________________________ Wrzucać zdjęcia do temaciku hobbystycznych zdjęć!
W każdym razie podobał mi sie ten obrazek rodziny w komplecie: naruto z rodzicami.
Obrazek i mi przypadł do gustu.Gdybym zdobył jego wersję bez napisów to dał bym go na tapetę.Młodszy brat znów by się wściekł ze robię mu spoilery(znowu) ale trudno.
Osobiście liczyłem ze wyjaśni się kim jest naprawdę Tobi albo ze będą choć jakieś podpowiedzi ale znowu nic.Historia w przeszłości na pewno nie potrwa już długo(w końcu już pieczętują lisa) wiec pewnie jeszcze 1-2 chaptery i ruszy walka z Kisame.
Flashback niby coś wnosi ale jakoś mnie nie ciekawi gdy znam ostateczny rezultat. Jak user wyżej miałem nadzieje że coś wyjasni się z Tobim, dalej sądzę że Tobi = Madara to kit i nic więcej. Coz 1 chap jeszcze, potem powrot do kyuubiego i moze ukaze sie Kisame. Zobaczymy ale przynajmniej nie jest nudno jak w bliczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum