logo
Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
503
Autor Wiadomość
kellanved 

Wysłany: 2010-07-23, 14:26   503

Szkoda, że czwarty z madara się nie tłukli dalej, no ale teleportatorem madara jednak był słabszym, może z powodu wieku. Kyuubi jakoś tak słabo wypada nie wiem czemu, na początku był takim potworem a ostatnimi chapterami jest po prostu liskiem do bicia.

W każdym razie podobał mi sie ten obrazek rodziny w komplecie: naruto z rodzicami.

Ja już bym chciał, żeby ta historia z przeszłości się skończyła i żeby wrócić na wyspę, bo tam gdzieś Kisame siedzi i na pewno zaatakuje :)

Zeromus 

Wysłany: 2010-07-25, 00:08   Re: 503

kellanved napisał/a:

W każdym razie podobał mi sie ten obrazek rodziny w komplecie: naruto z rodzicami.

Obrazek i mi przypadł do gustu.Gdybym zdobył jego wersję bez napisów to dał bym go na tapetę.Młodszy brat znów by się wściekł ze robię mu spoilery(znowu) ale trudno.

Osobiście liczyłem ze wyjaśni się kim jest naprawdę Tobi albo ze będą choć jakieś podpowiedzi ale znowu nic.Historia w przeszłości na pewno nie potrwa już długo(w końcu już pieczętują lisa) wiec pewnie jeszcze 1-2 chaptery i ruszy walka z Kisame.

*Nisse 
Redaktor
God of the world

Wysłany: 2010-07-25, 16:57   

Flashback niby coś wnosi ale jakoś mnie nie ciekawi gdy znam ostateczny rezultat. Jak user wyżej miałem nadzieje że coś wyjasni się z Tobim, dalej sądzę że Tobi = Madara to kit i nic więcej. Coz 1 chap jeszcze, potem powrot do kyuubiego i moze ukaze sie Kisame. Zobaczymy ale przynajmniej nie jest nudno jak w bliczu

Odpowiedz do tematu